torstai 2. huhtikuuta 2015

Internetin ihmemaassa

Käytän Pinterestiä aika harvakseltaan ja satunnaisesti. Tänään oli flunssainen olo ja pikkukakkosaikaan ei enää jaksanut tehdä mitään järkevää (tehtiin siis viikkosiivous sitä ennen), joten lojuin koneella ja päädyin Pinterestiin. Laitoin hakusanaksi "organizing", ja mitä kaikkea löytyikään! 

Ihan kivoja vinkkejä ja ideoita (niitä voisin linkittää myöhemmin), mutta myös aika paljon enemmän tai vähemmän turhia tai älyttömiä juttuja. Esimerkiksi vaikka kuinka monta juttua tyyliin "17 tips for anybody with too much clothes". Näissä ymmärtääkseni neuvotaan, miten saa sullottua vaatekaapin entistäkin täydemmäksi, miten saa sen silti pysymään jokseenkin järjestyksessä, ja miten vaatteita voi säilyttää paljon muuallakin kuin siihen varatussa tilassa. Kuulkaa, mullakin on "1 tip for anydoby with too much clothes" ja se kuuluu näin: vähennä vaatteiden määrää! Ja mikä parasta, tämä mahtava vinkki toimii muillekin tavaroille, jos niitä on kertynyt liikaa!

(No, eihän se välttämättä helppoa ole, ja mullakin on vähän liikaa vaatteita, mutta silti. Ei parannuskeino ole mahtava organisointijärjestelmä, vaan vaatteiden määrän vähentäminen)

Paljon oli vinkkejä tavaroiden järjestämiseen nätisti. Esim. värin mukaan, tai että laitetaan kaikki aineet ruokakaappiin samanlaisiin nimikoituihin purkkeihin aakkosjärjestykseen... Ihan kivoja selailla sellaiset, mutta en koe omalla kohdalla tarpeelliseksi. 

Mua hämmensi myös tämä lista: Throw these 116 things away. Onhan se toki hyvä, että jos joku nyt jemmailee nurkissaan vanhentuneita lääkkeitä, toimimattomia kyniä, vanhoja lompakoita sun muuta sellaista, niin joku kertoo, että nämä voi heittää pois. Mutta oikeasti, suurin osa tuon listan tavaroista oli sellaisia, että mä vaan ihmettelin, että ihanko todella joku tällaisia jemmaa? 

(Luultavasti pitäisi tulostaa itselle tuo lista ja käydä kohta kohdalta läpi, voihan olla että meiltä löytyisikin jotain poistettavaa. Tosin listalla olevia asioita voi kyllä olla ihan perustellustikin poistamatta, esim. mä säästän vanhat kalenterit, koska ne toimii mulle samalla päiväkirjoina)

Ja tämä kirvoitti hyvät naurut: 15 Secret Hiding Places That Will Fool Even the Smartest Burglar. Olen sanaton.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jaa toki ajatuksesi!