perjantai 5. kesäkuuta 2015

Toukokuun summa

Toukokuu oli ja meni. Toukokuussa meiltä lähti tosi paljon tavaraa. Tai no, mähän merkkaan lähteneisiin kaikki poistetut, vaikka ne eivät olisi varsinaisesti talosta ulos lähteneet. Mutta kiitos liinavaatekaapin siivouksen ja kirjahyllyjen siivouksen ja siirron, sain poistettua tosi paljon tavaraa. Laskin, että kirjoja on poistin hyllystä huhti-toukokuussa yhteensä yli 80 kpl. Mahtavan hyvin mulle, kun olen sellainen kirja-hamsteri :) Toukokuussaei tullut ihan kauheasti tavaraa ja tulleet tavarat olivat kaikki todella tarpeeseen tulevia, pari pressua, lasten juhlavaatteita yms.

Ruokabudjetti ei mennyt ihan niin kuin piti, vaan toukokuun loppusummaksi jäi 539€. Paljon selittää se, että meillä kävi tosi paljon vieraita. Yövieraita oli yhteensä 9 kappaletta, joista pisimpään viisihenkinen perhe kolme yötä. Päiväkahvi- ja ruokavieraita näiden yövieraiden lisäksi oli myös aika runsaasti, mikä on siis musta vaan yksinomaan ihanaa! Paukkukoon vaan budjetin rajat, jos se johtuu vieraista :)

No joo, kyllähän mä yritän joka tapauksessa budjetissa pysyä, ja vähän harmittaa ylitys. Eikä pidä pelkästään vieraita syyttää, Mies kävi kerran tai pari kaupassa ja senhän nyt sitten tietää, että se tuo sieltä vaikka mitä. Mutta pitää tässä kuussa yrittää tsempata (ei kyllä tule onnistumaan, on tulossa Isosiskon synttärijuhlat ja juhannus -juhannusta vietetään mökillä, me ostetaan puolet 9-12 hengen ruoista).

Yritän saada aikaiseksi lähipäivinä kerrottua enemmän kirjahyllyistä ja vastattua yhteen haasteseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jaa toki ajatuksesi!