keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Tammikuun vaateraportti

Kas niin hujahti ohi tammikuu ja mitä tapahtui vaaterintamalla?

Ostin untuvatakin ja puseron. Takki olikin puutelistalla. Tilasin itse asiassa netistä (alennuksen alennuksesta) kaksi takkia siinä toivossa, että jompi kumpi olisi sopiva. Toinen oli livenä ruma, vaikka se olisi kyllä ollut taatusti lämmin ja myös sopivan kokoinen. Palautukseen. Toinen oli sellainen, kuin toivoinkin. 

Sovitin takkia useamman kerran, hypin ja pompin se päällä (tuli kuuma), venyttelin käsiäni ja vaikka mitä. Hyvältä tuntui. Vähän mietin, kun takki tuntui aika ohkaiselta, mutta toisaalta untuvatakit usein on ohuita ja silti lämpimiä, ja tuotteen kuvauksessa kyllä mainostettiin sitä superlämpimäksi. Olin tyytyväinen, kun löysin aivan loistavalta vaikuttavan takin ja tosi edullisesti (48€ alennusten jälkeen, lähtöhinta oli 100€). 

Toisella käyttökerralla totesin, että hihat on liian lyhyet. En tajua. Mä ihan todella takkia sovittaessa nostelin käsiäni ja ihan hyvältä ne hihat tuntui. Mutta olin niin hölmö, että en kokeillut takkia päälle lapaset kädessä. Takin hihansuissa on ohuet kuminauhat, ja kun on lapaset kädessä, niin jotenkin ne kuminauhat hilautuu ylöspäin, jos kädet ojentaa eteenpäin. Ei paljon, mutta just sen kriittisen pari senttiä. Eikä takki ollut myöskään niin lämmin kuin kuvittelin ja olisin halunnut, mutta toisaalta, enemmän varmaan nykyään Etelä-Suomen talvessa on tarvetta ohkaiselle talvitakille kuin superpaksulle.

Että täydellinen takki ei sitten ollutkaan ihan täydellinen. Mutta kyllä se ihan kelpo on, ja joka tapauksessa tuhannesti parempi kuin edellinen 8 vuotta sitten ostettu ja puhki kulutettu. Varmasti tulee käytettyä, ainakin siihen asti, kunnes täydellinen takki tulee eteen (ehkä seuraavan 8 vuoden päästä? Jos tulee aiemmin, ja jos on ihan varmasti täydellinen, niin ostan kyllä. Vaikka tulisi ensi viikolla. Että mä inhoan ulkovaatteiden ja kenkien ostamista!)

Entä se pusero sitten? Mulla on jatkuva lupa ostaa työvaatetta. Inhoan sitä, kun pitäisi pakon edessä ostaa joku vaate, joten mieluummin ennakoin. Tää pusero nyt oli sellainen, että jos olisin ostolakossa, niin olisin voinut jättää ostamatta (ts. ei ollut pakko hankkia uutta puseroa), mutta onneksi en ole :D 

Pusero tuli tilattua siinä takin ohella, alennuksen alennuksesta, ja hintaa jäi muistaakseni 27€ (tarkka luku on tiedostossa, joka on läppärillä, joka on Miehen mukana työreissussa). Alkuperäinen hinta taisi olla 50€ tienoilla. Pusero on ihana, sopiva ja kaikin puolin kelpo. Ainoastaan harmittaa se, että menin vahingossa ohuen puseron jo rikkomaan. Se jäi kiinni yhden korin reunaan, ja kiskaisin ajattelematta sen vaan irti sen sijaan, että olisin varovasti irrottanut. No parsimaanhan sen sitten joutui, mutta onneksi haitta ei ollut kovin iso. Tämän tulen varmasti käyttämään ihan loppuun asti. 

En ole vaatekaappia sen kummemmin vielä tänä vuonna käynyt läpi, joten poisto-osastolla on vaan 5 alushousut. Kolmet niistä oli niin hirveän huonot päällä, että poistin ihan siitä syystä. Kyllä ei ole mitään järkeä käyttää alushousuja, jotka tuntuu pahalta koko ajan. Kahdet hajosivat käsiin. Ennustan, että tänä vuonna pitää hankkia muutamat alushousut lisää.

Että näin tammikuussa. Mitähän helmikuu tuo tullessaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jaa toki ajatuksesi!